België heeft vanaf vandaag ook een Revit Standaard! Deze BERS (Belgische Revit Standards) versie 1.0 is vandaag ter consultatie gepubliceerd op www.revitstandards.org.

De BERS is een nationale versie van de Revit Standards voor België. De leden van de expertgroep BERS hebben samen gezorgd voor deze vertaling naar de Belgische markt. De internationale RS is hiervoor als kapstok gebruikt. De BERS is de eerste buitenlandse implementatie van de Revit Standards. 

Wat vindt u ervan? Laat het weten! 

De BERS staat vanaf november 2020 dertig dagen ter publieke consultatie op www.revitstandards.org/nl/downloads. Heeft u op- of aanmerkingen die het document kunnen verbeteren? Laat het de Technische Commissie weten door een email te sturen naar tc@revitstandards.org.

De TC neemt alle ingekomen commentaren mee in het vaststellen van het definitieve publicatiedocument. Na de consultatieperiode verwerkt de TC terecht ingebrachte opmerkingen en wordt het document voorgelegd aan de stakeholders ter stemming. Normaliter wordt hier een formele stakeholdersvergadering voor ingelast, maar met het oog op de voortgang wordt de stemming op een andere (digitale) manier vormgeven.

Als u meer wilt weten over de procedure, kunt u dat nalezen op de website.

Back To Top